O Nama

Project SEO Srbija je ogranak Practical SEO firme za predeo Srbije i Balkanskog Poluostrva. Practical SEO firma je korisnička SEO firma koja ima samo dva cilja: povećanje broja posetilaca Vašeg sajta i povećavanje Vaše zarade preko Vašeg sajta.

 

U mnogim slučajevima vlasnici sajta se pitaju da li je unajmljivanje usluga SEO konsultanta vredna investicija. Da bi Vam bilo jasnije ovde možete pročitati par razloga zbog kojih treba da unajmite usluge Practical SEO firme.

 

– Najbolje rezultate za povratak Vaše početne investicije daje SEO optimizacija

– Više organskog prometa znači veći profit

– Svi Vaši konkurenti koriste pristupačne SEO usluge

– Investicija koju uložite u SEO će Vam se otplatiti nekoliko puta kao rezultat naših pristupačnih SEO usluga

 

Šta dobijate ako unajmite naš Practical SEO tim eksperata:

 

- Analizu najefikasnijih kjlučnih reči za Vaš sajt

- Analizaciju, korekciju i poboljšanje Vašeg sajta

- Konstrukciju efikasnih meta tagova i meta deskripcije

- Izradu kvalitetnih i autorativnih povratnih linkova ka Vašem sajtu

- Tehničku podršku

- SEO i marketing konsultaciju

- Besplatan SEO trening za sve klijente

 

Ako mislite da su naše SEO usluge preskupe i pored svih beneficija navedenih iznad, dajemo Vam uvid u naš posao da bi bolje razumeli potrebu za cenama naših SEO usluga i da bi shvatili da mi ustvari nudimo pristupačne SEO usluge čak i za prostore Srbije.

 

– Optimizacija za pretraživace jednog sajta je dug proces i zahteva puno vremena. Čak 90% ukupne cene čine radni sati ulozeni u SEO i izradu linkova od strane naše firme. Ako samo preračunate sate koje mi ulažemo shvatićete naše cene.

– Sajtovi rankirani u vrhu pretraživaca kao sto je Google dobijaju 97% organskog saobraćaja, ako to uzmete u obzir, koliki ćete Vi imati saobraćaj i kolike će Vam biti prodaje? Sigurno mnogo više nego što ćete uložiti u naše pristupačne SEO usluge.

– Ako propustite da optimizujete Vaš sajt znači da dopuštate konkurenciji da uzme sve za šta ste radili. Šta mislite, koliko novca Vaši konkurenti troše na SEO?

– Možete da naučite SEO i da sprovedete optimizaciju lično. To je tačno, ali provešćete hiljade sati učeći, eksperimentišući, grešeći. Da li možete sebi da dozvolite toliko vremena i toliko rizika?

– Zašto ne možete da vidite cene na našem sajtu? Vrlo prosto, razlika u cenama za naše SEO usluge kod optimizacije sajta sa 5 stranica i sajta sa 100 stranica je velika, zato ne možemo da postavimo cene pre nego što analiziramo Vaš sajt.

 

Naš SEO Tim

 

Da bi ste imali uvid ko će voditi računa o vašim sajtovima na ovoj stranici možete upoznati naš tim zadužen za Srbiju i Balkanske prostore.

 

Žarko Živković

zarko-zivkovicŽarko Živković je osnivač i vlasnik Practical SEO kompanije i advanced SEO Strategist u Australijskoj Dejan SEO kompaniji. Njegove specijalnosti su on-page, off-page optimizacija i link building. Žarko se bavi optimizacijom i internet marketingom već 5 godina i smatra se za jednog od veterana SEO industrije na našim prostorima.

 

Mirjana Stojiljković

Mirjana StojiljkovicMirjana Stojiljković je SEO copywriter i dežurni kreator ideja. Sa nama je od osnivanja firme i njena specijalnost je da napravi savršeno optimizovani sadržaj za vaš sajt i da obezbedi viralne ideje za promociju.

 

 

Željko Živković

ZeljkoŽeljko Živković je u programerskim vodama vec 7 godina. Radio je sa  PHP, Python i .NET tehnologijama, kao i na postavljanju/održavanju raznih Windows i Linux okruženja. Voli izazove.

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem mail-a ili telefona i mi ćemo Vam se javiti u što kraćem vremenskom roku kako bismo započeli našu praktičnu SEO implementaciju na Vašem sajtu.